Van Beukering stapt om privéredenen per direct op: Wel een lastig moment

Van Beukering stapt om privéredenen per direct op: "Wel een lastig moment"

07-09-2018 15:54
28

Jhon van Beukering is per direct weg als trainer van de Arnhemse amateurclub MASV. De voormalige spits van onder meer Vitesse, De Graafschap, NEC en Feyenoord is zelf opgestapt.

Dat melden de Gelderlander en Omroep Gelderland vrijdag. Van Beukering verliet MASV, dat uitkomt in de derde klasse, donderdagavond om privéredenen. "De competitie begint over drie weken, dan is dit wel een lastig moment. Maar ik kijk wel terug op een goede samenwerking", reageert voorzitter Eef Kasteel bij Omroep Gelderland.

Kasteel wil niets kwijt over het hoe en waarom achter het vertrek van Van Beukering. Hij boekte vorig seizoen veel succes met de Arnhemse volksclub door het hoofdtoernooi van de KNVB Beker te bereiken. MASV greep net naast het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse. Van Beukering was anderhalf jaar hoofdtrainer bij MASV.

Van Beukering kwam een maand geleden nog in het nieuws door een opstootje tijdens een wedstrijd tussen Harkemase Boys en MASV. Hij kreeg in de rust rood van de scheidsrechter, waarna het duel werd gestaakt.