'PSV heeft Lozano en Gutierrez eerder dan verwacht terug voor drukke weken'

'PSV heeft Lozano en Gutierrez eerder dan verwacht terug voor drukke weken'

08-09-2018 17:57
77

PSV kan het Mexicaanse duo Hirving Lozano en Erick Gutierrez eerder begroeten dan gedacht. De twee mogen het trainingskamp van El Tri voortijdig beëindigen, melden Marca Claro en het Eindhovens Dagblad zaterdagmiddag.

Mexico speelt woensdagnacht Nederlandse tijd een oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten, maar Lozano en Gutierrez zullen niet van de partij zijn tegen de eeuwige rivaal. De twee hebben rust gekregen van de Mexicaanse bond en zullen spoedig het vliegtuig naar Eindhoven pakken. PSV kan het uitgeruste tweetal prima gebruiken: na de interlandbreak wacht een serie van zeven wedstrijden binnen een maand tegen onder meer FC Barcelona, Ajax en Internazionale.

In de nacht van vrijdag op zaterdag Nederlandse tijd stonden Lozano en Gutierrez nog in het Amerikaanse Houston tegen Uruguay. Zij konden echter niet voorkomen dat Los Celestes mede dankzij uitblinker Luis Suárez en PSV-ploeggenoot Gastón Pereiro met 1-4 wonnen. Gutierrez werd na een uur spelen gewisseld, Lozano ging ruim tien minuten later naar de kant.