Ramos uitgefloten: 'Niemand herinnert de doodsbedreigingen die mijn familie kreeg'

Ramos uitgefloten: 'Niemand herinnert de doodsbedreigingen die mijn familie kreeg'

Gepubliceerd: zondag 9 september 2018 om 08:55zo 09-09-2018 om 08:55

Sergio Ramos werd zaterdagavond uitgefloten door de Engelse fans tijdens het Nations League-duel van Spanje op Wembley. De verdediger van Real Madrid had op een warmer welkom gehoopt.

Het uitfluiten van Ramos had alles te maken met diens hoofdrol in de Champions League-finale tussen Real Madrid en Liverpool. Met een schouderworp bezorgde hij sterspeler Mohamed Salah van The Reds al snel een blessure. Ook kwam hij in botsing met doelman Loris Karius.

"Ik had graag een ander welkom gehad", reageert Ramos, geciteerd door Marca. "Ze herinneren zich één actie in de finale, maar niemand herinnert zich de doodsbedreigingen die mijn familie en kinderen hebben ontvangen."

Ramos is desondanks tevreden met de 2-1 zege van Spanje. "We zijn begonnen aan een nieuw tijdperk onder een nieuwe bondscoach." Dat nieuwe tijdperk is aangevangen zonder Gerard Pique, die jarenlang naast de aanvoerder in het hart van de defensie stond. "Hij is een geweldige verdediger, een speler die het verschil maakt. Hij heeft het geweldig gedaan voor Spanje."

"Maar we moeten naar de toekomst kijken en er zijn andere teamgenoten die ook heel goed zijn", vervolgt Ramos. "Nacho speelde ijzersterk."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws