FC Utrecht 'ten einde raad': 'Keuze voor Advocaat getuigt van armoede'

FC Utrecht 'ten einde raad': 'Keuze voor Advocaat getuigt van armoede'

Gepubliceerd: maandag 10 september 2018 om 23:38ma 10-09-2018 om 23:38

Valentijn Driessen begrijpt niet dat FC Utrecht in de zoektocht naar een nieuwe trainer is uitgekomen bij Dick Advocaat. Volgens de journalist van De Telegraaf is Advocaat niet iemand die Utrecht er bovenop kan helpen.

"Dick is het een beetje kwijt. Bijna al zijn laatste avonturen zijn mislukkingen geworden, dus wat dat betreft is hij niet de ideale kandidaat", vertelt Driessen bij Natafelen met Kees van FOX Sports.

"Het getuigt ook van armoede dat FC Utrecht bij Dick Advocaat terecht komt. Ik denk dat er best wat trainerstalent rondloopt, maar die moet je wel de kans geven. Dat hebben ze met Ten Hag ook gedaan. Dat is heel goed bevallen. Nu gaan ze terug naar Advocaat. Dan ben je ten einde raad, als je bij Dick Advocaat terecht komt. Er lopen in de Eredivisie best goede trainers rond."

Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad weet waarom Utrecht voor Advocaat gaat. "Wat wij horen: Utrecht wil meer discipline. De spelersgroep is wat mondig en bepalend in allerlei opzichten. Ze willen daar een strenge meester boven hebben. Frans van Seumeren is onder de indruk geraakt van Dick toen ze vorig jaar tegen Zenit Sint-Petersburg speelden. Hij wil graag een grote naam."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws