Britse en Turkse media: grootverdiener Özil ontevreden, Cocu geïnteresseerd

Britse en Turkse media: grootverdiener Özil ontevreden, Cocu geïnteresseerd

11-09-2018 08:34
21

Mesut Özil heeft zijn langste tijd bij Arsenal gehad, vermoeden Britse en Turkse media. De 29-jarige spelmaker kan het naar verluidt niet goed vinden met manager Unai Emery en gaat mogelijk in de winterstop al vertrekken.

Manchester United en het Fenerbahçe van trainer Phillip Cocu lijken hiervan te willen profiteren door Özil in de winterstop weg te kopen uit Noord-Londen. Dit melden The Daily Mail, The Sun en Turkse media als Aspor, Milliyet en Sporx. De financiële wensen van de Duitse linkspoot met Turkse roots zouden echter een probleem kunnen vormen. Özil tekende in februari bij tot medio 2021: sindsdien is hij met een weeksalaris van bijna vier ton de bestbetaalde speler in de Arsenal-geschiedenis.

Sindsdien is er echter het een en ander gebeurd bij The Gunners: manager Arsène Wenger is opgevolgd door Emery, die al een aantal keer is gebotst met Özil. De spelmaker wil graag een centrale rol bekleden, maar wordt door zijn manager aan de rechterkant opgesteld. Emery zou op zijn beurt niet tevreden zijn over het arbeidsethos van de Duitser.