Bijlow: Ik zei sorry tegen de jongens in de kleedkamer

Bijlow: "Ik zei sorry tegen de jongens in de kleedkamer"

11-09-2018 23:01
58

Justin Bijlow steekt de hand in eigen boezem na de 1-2 nederlaag van Jong Oranje tegen Jong Schotland. Jong Oranje kwam op achterstand in het cruciale EK-kwalificatieduel door een fout van de Feyenoord-doelman. Hij heeft zijn excuses aangeboden aan zijn medespelers.

"Het was een twijfelbal tussen mij en Pablo (Rosario, red.). Ik twijfelde en denk dat ik eerder had kunnen komen", zegt Bijlow tegen FOX Sports. "Op het laatste moment zag ik de speler naar wie ik de bal wilde schieten naar links gaan, toen raakte ik hem verkeerd en kwam hij in de voet van de spits."

Bijlow vindt dat dat zijn schuld is. "Ja, natuurlijk. Het begint bij de fout van mij. Daardoor kwamen we in een moeilijke situatie. Je moet het zo snel mogelijk vergeten en focussen op de volgende bal. In de eerste paar minuten lukte dat niet, maar daarna moet ik de focus op de volgende bal hebben."

Dus was er voor Bijlow reden genoeg om zijn excuses aan te bieden. "Voor mij is het extra zuur. Ik zei net sorry tegen de jongens in de kleedkamer, omdat het bij mij begon."