PSV-aankopen inzetbaar tegen ADO: 'Goede spelers zijn direct inpasbaar'

PSV-aankopen inzetbaar tegen ADO: 'Goede spelers zijn direct inpasbaar'

Gepubliceerd: vrijdag 14 september 2018 om 14:45vr 14-09-2018 om 14:45

PSV-aankopen Aziz Behich en Erick Gutiérrez zijn zaterdag inzetbaar wanneer PSV op bezoek gaat bij ADO Den Haag. Ook Bart Ramselaar, die vrijdagavond meespeelt bij Jong PSV, zit bij de selectie.

De oefenmeester stelde tevreden te zijn met de nieuwelingen Behich en Gutiérrez, die tegen ADO Den Haag direct inzetbaar zijn. "We hebben er goede spelers bijgekregen en goede spelers zijn direct inpasbaar." Ook Ramselaar zit bij de selectie. Eerder vrijdag werd bekend dat de middenvelder vrijdagavond in actie komt bij Jong PSV. "Bart is een speler die wedstrijdminuten nodig heeft. Tegen NEC kan hij minuten maken op een goed niveau. En morgen zit hij gewoon bij de selectie", aldus Van Bommel.

Ondanks de wisselvallige seizoenstart van ADO is Van Bommel waakzaam. "ADO is een ervaren ploeg. Meer ervaren dan wij. Een ploeg met goede spelers, aanvallende backs en een ploeg die opportunistisch kan spelen." Bang voor onderschatting is de trainer niet. "Daar geloof ik niet in. De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste. Dat weet iedereen. Na zo’n interlandperiode is het direct richten op de volgende wedstrijd. Ik denk dat dat aardig is gelukt."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws