Rosario trots op uitblinkende PSV-concurrent: Ik ben er heel blij mee

Rosario trots op uitblinkende PSV-concurrent: "Ik ben er heel blij mee"

Gepubliceerd: zaterdag 15 september 2018 om 23:32za 15-09-2018 om 23:32

Pablo Rosario is trots op PSV-debutant Erick Gutiérrez. Zaterdagavond, op bezoek bij ADO Den Haag, was de Mexicaanse nieuweling binnen enkele minuten na zijn rentree goed voor een assist én een goal. Concurrent Rosario vond het prachtig om te zien. 

Bennett van Fessem
DEN HAAG

Alles wijst erop dat zomeraanwinst Gutiérrez een geducht concurrent wordt op het middenveld, zéker na zijn sensationele debuut op de Nederlandse velden. In de zeventigste minuut werd Rosario door trainer Mark van Bommel gewisseld voor Guti. "Vanaf de bank kijk ik met trots. We hebben gewoon een hele goede selectie. Dat was ook al zo voordat hij er was", aldus de jeugdinternational in gesprek met VoetbalPrimeur. 

"De andere jongens die er in kwamen hebben ook laten zien dat ze kwaliteit genoeg hebben. Met Gutiérrez erbij hebben we nog meer kwaliteit in huis. Het is alleen maar mooi dat-ie het gelijk laat zien. Ik ben er heel blij mee."

Rosario vreest niet dat hij zijn plek in het elftal kwijtraakt. Hij weet: concurrentie is goed. "Als je bij een club als PSV speelt, weet je dat er concurrentie is. Hij is nu gehaald, uiteindelijk maken we elkaar allemaal beter. Door dit soort prestaties wordt iedereen beter." 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Rosario basisspeler blijven?

(4570 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws