Padt discussieert met interviewer: 'Ja, ben je voor Ajax? PSV speelt toch ook?'

Padt discussieert met interviewer: 'Ja, ben je voor Ajax? PSV speelt toch ook?'

Gepubliceerd: zondag 16 september 2018 om 07:07zo 16-09-2018 om 07:07

FC Groningen-doelman Sergio Padt toonde zich realistisch na de 3-0 nederlaag tegen Ajax van zaterdagavond. Volgens de in Amsterdam geboren sluitpost zat er niet meer in voor de huidige nummer 17 van de Eredivisie.

De Groningers kwamen niet eens zo slecht voor de dag in de Johan Cruijff Arena, vond Padt. "Het klinkt misschien raar, maar we hebben echt niet veel weggegeven. Drie doelpunten en ik heb nog drie ballen moeten pakken, maar daar houdt het wel mee op", laat de doelman weten voor de camera's van Voetbal International. "Tegen dit Ajax in vorm mag je niet klagen. Maar ik sta hier wel met een zuur gevoel."

De vraag van de interviewer of Ajax klaar is voor de Champions League, levert een opmerkelijke discussie op. Wanneer de vragensteller laat weten dat hij al de hele week uitkijkt naar de Champions League-rentree van de Amsterdammers, countert Padt. "Ja, ben je voor Ajax? Denk je bij PSV niet: die ga ik even bekijken, want die spelen ook Champions League?" De doelman weet ook nog niet of hij woensdag voor de buis gaat zitten voor Ajax-AEK Athene. "Moet ik nog zien. Misschien heb ik andere verplichtingen", knipoogt Padt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws