'Pijnlijke zaak' voor Van Seumeren: Hebben best een vriendschappelijke relatie

'Pijnlijke zaak' voor Van Seumeren: "Hebben best een vriendschappelijke relatie"

16-09-2018 10:51
28

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren heeft een bittere nasmaak overgehouden aan het vertrek van Jean-Paul de Jong. De oud-middenvelder van de Utrechters werd na het vertrek van trainer Erik ten Hag op voorspraak van Van Seumeren naar voren geschoven, maar sneuvelde na ruim een half jaar.

De miljonair schoof zondagochtend aan bij De Tafel van Kees op FOX Sports en sprak daar van een 'pijnlijke zaak'. "Ik heb een trainer aangesteld die uiteindelijk niet geslaagd is, dus dat is een persoonlijke nederlaag", laat Van Seumeren weten. "Jean-Paul en ik kennen elkaar al lang en we hebben een best vriendschappelijke relatie."

Wedden

Meer odds

De Jong zal vervangen worden door Dick Advocaat, die na de thuiswedstrijd tegen FC Emmen aan de slag gaat in de Galgenwaard. "Ik ben blij dat Dick bereid was om te komen, maar ik vind het nog steeds Jammer van Jean-Paul", aldus Van Seumeren.

Advocaat houdt maandag om 10.30 uur zijn eerste persconferentie als trainer van FC Utrecht. Voordat het zover is, trappen de Domstedelingen zondag om 14.30 af tegen FC Emmen.