Comeback bij Feyenoord: Het was fijn dat de supporters mij nog herkenden

Comeback bij Feyenoord: "Het was fijn dat de supporters mij nog herkenden"

16-09-2018 15:36
16

Nicolai Jörgensen heeft genoten van zijn rentree bij Feyenoord. In de uitwedstrijd tegen AZ mocht de Deense spits in de slotfase meedoen. Het waren zijn eerste minuten van het seizoen.

"Ongelooflijk, het waren lange maanden deze zomer", vertelt Jörgensen aan Feyenoord TV. "Het was fijn dat de supporters mij nog herkenden. Dat ik werd toegezongen gaf me veel zelfvertrouwen. Ik heb het heel erg gemist. Hopelijk kan ik de komende weken meer minuten maken."

Jörgensen was sinds het WK met Denemarken uit de roulatie met een voetblessure. "Heel frustrerend", zegt hij. "Ik wist niet hoe lang de blessure zou duren, maar nu ben ik weer fit. Of ik volgende week een volledige wedstrijd kan spelen? Nee, dat denk ik niet. Het is ook aan de coach."

Ook bij FOX Sports deed Jörgensen zijn verhaal. Hij heeft naar eigen zeggen en moeilijke periode achter de rug. "Het waren zware maanden. Het is zo saai, je mist iets in je leven. Je krijgt niet de adrenaline die je normaal elke week krijgt. Het was echt deprimerend."