Feyenoord-steun voor PSV in Barcelona: 'Ik hoop dat er een stuntje in zit'

Feyenoord-steun voor PSV in Barcelona: 'Ik hoop dat er een stuntje in zit'

Gepubliceerd: zondag 16 september 2018 om 16:31zo 16-09-2018 om 16:31

Jan-Arie van der Heijden hoopt dat PSV dinsdag voor een stunt kan zorgen op bezoek bij FC Barcelona. Zelf gaat hij, tot zijn teleurstelling, met Feyenoord een week zonder Europees voetbal tegemoet.

Emile van de Sande
ALKMAAR

Feyenoord werd over twee wedstrijden verslagen door AS Trencin en speelt daarom geen Europa League. Daar baalt Van der Heijden nog steeds van, zo zegt hij in gesprek met VoetbalPrimeur. "Het is gewoon klote dat we geen Europees voetbal hebben, maar aan de andere kant kunnen we er wel een goede trainingsweek van maken. Laten we het positieve er maar uit halen en ervoor zorgen dat we klaar zijn om tegen FC Utrecht te vlammen."

Kampioen PSV speelt dinsdag in Camp Nou tegen het grote Barcelona. "Ik weet nog niet of ik ga kijken. Ik heb PSV zaterdag een helft zien spelen (tegen ADO Den Haag, 0-7 winst, red.). FC Barcelona is een heel ander kaliber. Ik hoop voor het Nederlands voetbal dat er een stuntje in zit, maar als FC Barcelona op de top van zijn kunnen speelt, zijn er weinig ploegen tegenop gewassen", aldus Van der Heijden.

Bekijk hieronder het hele interview met Jan-Arie van der Heijden

Poll

Wat wordt Barça-PSV?

(14260 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws