Update: Fortuna kan transferstunt vergeten: Dzsudzsák tekent bij nieuwe club

Update: Fortuna kan transferstunt vergeten: Dzsudzsák tekent bij nieuwe club

19-09-2018 19:28
23

De naam van Balázs Dzsudzsák is intern gevallen bij Fortuna Sittard. Dat erkent assistent-trainer Kevin Hofland, die er verder niet veel over kan zeggen.

Fortuna Sittard overweegt zich, ruim twee weken na de transferdeadline, te versterken met een transfervrije speler. Dzsudzsák is daarbij een optie. "Er zijn nog heel veel opties. Hij is een werkloze speler en hij wordt genoemd", zegt Hofland bij FOX Sports over Dzsudzsák.

"Wij zijn bezig met de wedstrijd (tegen FC Utrecht, red.) en hebben een technisch manager die bezig is met spelers", vervolgt Hofland. "De naam van Dzsudzsák is natuurlijk voorbijgekomen. Het is een optie, maar of het honderd procent is, geen idee."

De 31-jarige Dzsudzsák zit sinds deze zomer zonder club, nadat zijn contract bij Al Wahda afliep. Eerder kwam de Hongaarse aanvaller uit voor onder meer Bursaspor, Dinamo Moskou en PSV. In Eindhoven was Dzsudzsák tussen 2008 en 2011 goed voor 55 goals in 156 duels.

Update 19/9, 19.28 uur: Balázs Dzsudzsák zal zijn loopbaan niet voortzetten bij Fortuna Sittard. De 31-jarige Hongaar heeft een contract getekend in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Ittihad Kalba, meldt de club. De voormalig PSV'er was sinds deze zomer clubloos.