Levchenko zet vraagtekens bij Feyenoord: Na zeventig, tachtig minuten gewoon op

Levchenko zet vraagtekens bij Feyenoord: "Na zeventig, tachtig minuten gewoon op"

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 07:14ma 17-09-2018 om 07:14

Evgeniy Levchenko zet vraagtekens bij de fitheid van Feyenoord. Het viel de analist van de NOS op dat de meeste spelers er halverwege de tweede helft al doorheen zaten tegen AZ. Zorgwekkend, vindt hij.

"Bij Feyenoord merk ik dat het na zeventig, tachtig minuten gewoon op is", zegt Levchenko bij Studio Voetbal. "Voornamelijk op het middenveld. Vandaag (Zondag, red.) was Clasie niet fit genoeg. Hij miste ritme. Het is mij opgevallen dat ze gewoon niet doordrukten. Misschien had dat te maken met AZ, maar het gevoel dat Feyenoord niet helemaal fris en fit is heb ik heel sterk."

Pierre van Hooijdonk vraagt zich af of dat klopt. "Ik weet niet of het daaraan ligt, maar ik vond wel dat er een verschil was in frisheid aan de bal. AZ was frisser dan Feyenoord", aldus Pi-Air, die lovend is over Albert Gudmundsson van AZ. "Dat was echt goed. Bij de eerste goal jaagde hij af. Waarom PSV hem heeft laten gaan? Omdat ze genoeg spelers hebben zoals hij. Idrissi en hij waren de smaakmakers tegen Feyenoord."

"Bij Feyenoord denken ze dat ze verder zijn dan ze daadwerkelijk zijn", zegt Levchenko. "Ze willen wel aanhaken, maar als je ziet hoe zij spelen..Ze staan ver onder Ajax en PSV. Ik ben benieuwd of ze kunnen aanhaken en vind persoonlijk dat ze fysiek niet goed zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Levchenko gelijk?

(1139 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws