Barcelona meldde zich bij zaakwaarnemer Lozano: 'Was niet het goede moment'

Barcelona meldde zich bij zaakwaarnemer Lozano: 'Was niet het goede moment'

17-09-2018 17:30
102

FC Barcelona heeft afgelopen zomer contract gezocht met de zaakwaarnemer van Hirving Lozano. De Mexicaan vond zichzelf echter nog niet rijp voor een overstap, maar sluit een overgang in de toekomst niet uit.

Dat stelde de Mexicaanse aanvaller maandag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel tussen FC Barcelona en PSV. "In de zomer was er wel degelijk interesse van Barcelona en de club heeft zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld. Op dit moment was het nog niet het goede moment om daarheen te gaan, maar het zou voor de toekomst een droom zijn", tekent Omroep Brabant op uit de mond van de Mexicaan.

Lozano speelde een uitstekend WK en viel meteen op door de winnende treffer te maken in de openingswedstrijd tegen Duitsland. De Mexicaan besloot nog een jaar bij PSV te blijven. Dinsdag wacht de confrontatie met Barcelona, een wedstrijd die Lozano omschrijft als 'de belangrijkste wedstrijd in zijn clubcarrière': "Het wordt erg moeilijk hier, maar we gaan natuurlijk proberen er een mooie partij van te maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s