Oud-Ajacied ontbreekt in selectie Barcelona voor wedstrijd tegen PSV

Oud-Ajacied ontbreekt in selectie Barcelona voor wedstrijd tegen PSV

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 23:50ma 17-09-2018 om 23:50

Dinsdag begint voor PSV de Champions League met een uitwedstrijd tegen FC Barcelona. Bij de Catalanen spelen meerdere spelers met een Ajax-verleden. Een van hen ontbreekt in de wedstrijdselectie. 

Ernesto Valverde selecteerde voor het duel tegen PSV achttien spelers. In de lijst ontbreekt Vermaelen. De trainer van Barcelona selecteerde wel twee andere oud-Ajacieden, namelijk Luis Suarez en Jasper Cillissen.

Afgelopen weekend zat Vermaelen voor de eerste keer dit seizoen op de bank bij de Catalanen. Bij de 1-2 zege van Barça tegen Real Sociedad bleef de Rode Duivel negentig minuten op de bank.

Dit seizoen speelde Vermaelen nog geen enkele minuut voor Barcelona. De enige officiële minuten die Vermaelen dit seizoen wel maakte, waren die in de tweede helft van de oefeninterland Schotland – België (0-4). Eerder op de dag werd al bekend dat ook een andere Belgische international deze week geen Champions League speelt. Toby Alderweireld werd bij Tottenham Hotspur om 'technische redenen' niet geselecteerd.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws