Driessen ziet interne problemen bij Ajax: 'Ten Hag communiceert nauwelijks'

Driessen ziet interne problemen bij Ajax: 'Ten Hag communiceert nauwelijks'

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 06:54di 18-09-2018 om 06:54

Ajax-trainer Erik ten Hag is niet onomstreden binnen de club, stelt Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf was maandagavond te gast bij Veronica Inside en beweerde dat er links en rechts ontevredenheid heerst over de Tukker.

Presentator Wilfred Genee opende de discussie door te vragen of de 'Telegraaf-kettingzaag' nog aan staat. "De kettingzaag draait nog op volle toeren", antwoordt Driessen met een knipoog. "Soms hoor je dingen, maar daar wacht je nog even mee voordat je het brengt. Dat komt nog wel. Of er nog een rekening met Ten Hag openstaat? Nee, zeker niet. Maar het is niet zo florissant als iedereen ineens denkt omdat ze nu drie wedstrijden hebben gewonnen."

De 'eigenzinnige' Ten Hag zou niet lekker liggen bij zijn collega's in de technische staf. "Iemand als Richard Witschge (in januari door Ten Hag als assistent aan de Ajax-staf toegevoegd, red.) communiceert nauwelijks met hem. En de rest ook nauwelijks. Er is best wel wat aan de hand, maar dat wordt verdoezeld door de resultaten."

Driessen beweert dat Witschge, maar ook Alfred Schreuder en Aron Winter zich na de 0-4 zege op Vitesse gestoord hebben aan de houding van de hoofdtrainer. "Dan horen ze ineens: tactische omzettingen, dit en dat. Maar die kwamen helemaal niet van Ten Hag zelf, dat komt uit de staf."

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Is Ten Hag de juiste man voor Ajax?

(5935 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws