AZ-talent op goede weg: 'Zal binnenkort volgende stap in revalidatie zetten'

AZ-talent op goede weg: 'Zal binnenkort volgende stap in revalidatie zetten'

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 10:38wo 19-09-2018 om 10:38

Calvin Stengs scheurde in augustus 2017 zijn kruisband af. Nog altijd heeft de rechtsbuiten van AZ zijn rentree niet gemaakt. Volgens directeur voetbalzaken Max Huiberts is Stengs op de weg terug.

'Calvin Stengs traint inmiddels weer met de groep en op het veld mee. Hij kan nog niet deelnemen aan alle trainingsvormen. We verwachten dat Calvin die stap in zijn revalidatie binnenkort zal zetten', zo laat hij weten op de website van AZ in reactie op een supportersvraag. De talentvolle buitenspeler werd na zijn blessure geopreerd in de Verenigde Staten en werkt langzaam toe naar zijn rentree.

Verder reageerde Huiberts op een vraag over de aangescherpte regels, waardoor oudere spelers geen wedstrijdritme meer op kunnen doen bij Jong AZ. 'Om dat op te vangen, moeten we meer oefenwedstrijden organiseren. Die wedstrijden moeten in het speelschema passen. Maar wij zijn natuurlijk niet de enige club die hier mee te maken heeeft, daarom verwacht ik niet dat het niet al te moeilijk zal zijn om tegenstanders te vinden', aldus Huiberts.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws