'De hele familie van Frenkie is voor Feyenoord. Hadden ze scherper op moeten zijn'

'De hele familie van Frenkie is voor Feyenoord. Hadden ze scherper op moeten zijn'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 09:00do 20-09-2018 om 09:00

Feyenoord heeft zich te weinig ontwikkeld na het landskampioenschap van 2017, vindt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam. Volgens de Feyenoord-watcher is de selectie ruim een jaar later nauwelijks ververst.

Op de vraag of er nog rek zit in de Feyenoord-selectie, reageert Krabbendam terughoudend. "Dat is lastig, omdat een aantal spelers al heel lang bij elkaar is", laat de journalist weten. "Het grote probleem van Feyenoord is dat ze niet hebben doorgeselecteerd. Dat Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden er nog steeds staan en dat Jens Toornstra elk jaar zijn wedstrijdjes speelt. Maar als je als club vooruit wil, moet je scherp zijn en zorgen dat je de goede vervangers al in huis hebt."

Krabbendam haalt Frenkie de Jong aan als voorbeeld. De controleur werd door Ajax 'voor een eurootje' overgenomen van Willem II en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot steunpilaar. "Dan wordt er wel gezegd: Feyenoord kan dat niet. Maar de hele familie van De Jong is Feyenoord-fan. Als je daar scherp op bent, kun je dat soort spelers al vroeg in huis halen. Dat is beleid en daar mankeert het nogal eens aan bij Feyenoord."

Lees ook: Frenkie de Jong speelde bijna voor rivaal: 'Hij zei: dan ga ik wel naar Feyenoord'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Feyenoord zich nog melden in de titelrace?

(7565 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws