Definitief: El Hamdaoui (34) tekent contract en is terug in de Eredivisie

Definitief: El Hamdaoui (34) tekent contract en is terug in de Eredivisie

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 11:04do 20-09-2018 om 11:04

Het is definitief: Mounir El Hamdaoui is terug in de Eredivisie. De 34-jarige aanvaller heeft voor de rest van het seizoen getekend bij Excelsior, meldt de club.

"Dit is zeker bijzonder, een mooi moment", laat Mounir via de officiële kanalen van Excelsior weten. "Vanaf de eerste dag dat ik mocht meetrainen, voelde het goed. Terugkomen op het oude nest om het zomaar te zeggen. Dat gevoel van thuiskomen was er meteen en nu kan ik ook echt lekker aan de slag. Als ik straks in dit shirt wedstrijden kan spelen, voelt dat helemaal lekker."

El Hamdaoui trainde al sinds 4 september en heeft de staf kunnen overtuigen om met hem in zee te gaan. Hij verwacht iets te kunnen toevoegen aan de ploeg van trainer Adrie Poldervaart. "Ik heb in de loop der jaren het een en ander meegemaakt, heb ervaring op verschillende gebieden."

"Die ervaring kan ik delen met de jongere jongens hier. Er staat een talentvolle selectie, met jongens die veel kwaliteiten hebben. Er zijn echter veel jonge spelers die aan het begin van hun carrière staan. Zij gaan dingen ervaren, die ik al heb meegemaakt en daar kan ik ze bij helpen en dat ben ik ook zeker van plan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws