'Ongeleid projectiel' van Twente maakt geen indruk: 'Bakt er niet zoveel van'

'Ongeleid projectiel' van Twente maakt geen indruk: 'Bakt er niet zoveel van'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 11:07vr 21-09-2018 om 11:07

Rafael Ramos 'bakt er niet zoveel van' bij FC Twente. De verdediger uit Portugal werd begin augustus binnengehaald door de Tukkers, maar laat volgens Twente-watcher Leon ten Voorde nog geen verpletterende indruk achter.

Dat zou volgens Ten Voorde, die Twente namens TC/Tubantia volgt, de reden kunnen zijn dat trainer Marino Pusic experimenteert op de trainingen. "Nacho werd deze week op de training een paar keer gebruikt als rechtsback. Dat is wel een interessante optie, want de rechtsback die ze nu hebben, de Portugees Ramos, bakt er niet zoveel van", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand, een rubriek van Tubantia.

Ramos begon dit seizoen alle keren in de basis bij Twente, maar lijkt nog niet onomstreden te zijn. Duidelijk is niet of Pusic daar ook zo over denkt. "Het is een beetje een ongeleid projectiel, waar je als supporter, maar ook als medespeler een beetje nerveus van wordt", zegt Ten Voorde.

Ramos was een van de vele aankopen die Twente afgelopen zomer deed. De verdediger, die ook als middenvelder en als aanvaller uit de voeten kan, was transfervrij na zijn avontuur bij Chicago Fire. 

Poll

Gaat Twente promoveren?

(2027 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws