Van den Brom: 'Zijn talent, kwaliteit en persoonlijkheid gaan we missen'

Van den Brom: 'Zijn talent, kwaliteit en persoonlijkheid gaan we missen'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 11:50vr 21-09-2018 om 11:50

Als AZ het dit weekend opneemt tegen FC Groningen ontbreekt Myron Boadu. De spits viel in de wedstrijd tegen Feyenoord uit met een gebroken enkel en is voor lange tijd uitgeschakeld. Trainer John van den Brom ziet het ontbreken van Boadu als een groot gemis.

"Het talent en de kwaliteit van hem zijn bekend en gaan we enorm missen", aldus de trainer tegenover RTV Noord-Holland. "Maar ook zijn persoonlijkheid, de lach op zijn gezicht die anderen inspireert, gaan we missen. Je bent in dit geval meer dan een speler kwijt want je mist ook zijn aanwezigheid in de groep. De pijn is er nog steeds. Bij mij, bij de staf maar ook zeker bij de spelers."

Van den Brom hoopt dat zijn ploeg desondanks een goed resultaat weet te behalen tegen FC Groningen, dat hekkensluiter van de Eredivisie is met drie punten uit vijf duels. Toch verwacht Van den Brom geen eenvoudige wedstrijd. "Het blijft altijd een lastige wedstrijd. Buiten de play-offs hebben we daar nooit gemakkelijk gewonnen. Ik ben blij met het goede spel en het resultaat van de wedstrijd tegen Feyenoord dus daar kunnen we op voortboorduren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws