LIVE-discussie: Gedwongen wijziging bij Heracles, Bakker terug bij De Graafschap

LIVE-discussie: Gedwongen wijziging bij Heracles, Bakker terug bij De Graafschap

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 19:17vr 21-09-2018 om 19:17

Op vrijdagavond één duel in de Eredivisie: Heracles Almelo neemt het in eigen huis op tegen De Graafschap. Dat betekent een wedstrijd tussen de nummer vier en nummer vijftien van de Eredivisie.

Bij Heracles ontbreekt aanvoerder Robin Pröpper. Hij viel vorige week uit in de met 3-5 gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen met een knieblessure en komt dit seizoen zo goed als zeker niet meer in actie. Een flinke dreun voor de Almeloërs. De Belg Dario Van den Buijs is de vervanger van Pröpper in het centrum van de defensie.

Verder speelt Heracles met dezelfde tien namen als vorige week in Friesland. Voor trainer Frank Wormuth is er ook weinig reden tot wisselen: Heracles presteert vooralsnog uitstekend. Met tien punten uit vijf duels staat Heracles op een vierde plek.

Bij De Graafschap keert Erik Bakker terug in de basis. Hij stond twee wedstrijden aan de kant met een enkelblessure. Zijn terugkeer gaat ten koste van Frank Olijve, die genoegen moet nemen met een plek op de bank. Verder nog drie veranderingen ten opzichte van vorige week: Javier Vet, Robert Klaasen en Youssef El Jebli staan in tegenstelling tot vorige week nu wel in de basis.

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Rossmann, Van den Buijs, Van Hintum; Duarte, Osman, Merkel; Van der Water, Dalmau, Peterson

Opstelling De Graafschap: Jurjus, Abena, Vet, Straalman, Owusu; Bakker, Nijland, Klaasen; Van Mieghem, Serrarens en El Jebli

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws