Vilhena: 'Hij houdt ervan om me een beetje op te fokken. Gio doet dat ook, ja'

Vilhena: 'Hij houdt ervan om me een beetje op te fokken. Gio doet dat ook, ja'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 21:31vr 21-09-2018 om 21:31

Tonny Vilhena weet niet hoe concreet de transferoptie was die hij afgelopen zomer had. Eintracht Frankfurt wilde hem hebben, maar de Feyenoorder stond er redelijk ver vanaf.

"Hoe concreet het was? Dat weet ik niet, dat zul je aan Martin van Geel moeten vragen. Ik heb er niet zoveel van meegekregen, dus ik zou het niet weten", vertelt Vilhena aan RTV Rijnmond. "Tuurlijk heb ik het hier enorm naar m'n zin. Ik ben blij, happy en ben blij dat ik elke dag voor Feyenoord mag spelen. Iets moois gebeuren? Dat kan elk jaar. Dat is een streven. Ik hoop ook dat het gaat gebeuren dit jaar."

Vilhena wil zich niet te veel bezighouden met wat de concurrentie doet. PSV is nog foutloos en ook Ajax is bezig aan een indrukwekkende reeks. Dat doet Vilhena niets. "Ik denk dat wij niet moeten kijken naar Ajax of PSV, maar naar onszelf. Als we deze lijn doortrekken, dan is dat alleen maar goed voor ons."

Komende zondag treft Feyenoord FC Utrecht, waar Dick Advocaat de trainer is. Vilhena kent Advocaat goed. De zeventigjarige trainer diende twee jaar geleden als adviseur van Giovanni van Bronckhorst. "Hij weet hoe ik ben en wat voor speler ik ben. Hij houdt ervan om me een beetje op te fokken. Van Bronckhorst doet dat ook, ja. Dat hoeft niet per se in woorden te zijn, een blik is al genoeg."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws