Boskamp en Derksen over Cocu-situatie: 'Die Turken zijn helemaal gestoord, hè'

Boskamp en Derksen over Cocu-situatie: 'Die Turken zijn helemaal gestoord, hè'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 22:48vr 21-09-2018 om 22:48

Jan Boskamp ziet de trieste situatie van Phillip Cocu bij Fenerbahçe met lede ogen aan. Johan Derksen denkt zelfs dat Cocu ontslagen wil worden, om op die manier van zijn Turkse werkgever af te zijn.

"Je kreeg het gevoel dat ze het bewust deden. Het was echt niet normaal", vertelt Boskamp bij Veronica Inside over de verloren Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb van donderdag (4-1). "Als je die keeper zag, die ging onder de ballen van de zijkant door. En die linksback dan..Ze moeten maandag tegen Besiktas. Als hij wint overleeft hij het, maar wint hij niet..Die Turken zijn helemaal gestoord, hè. Die druk van buitenaf wordt gigantisch."

Dan komt Derksen aan het woord. De Snor vertelde een paar maanden geleden 'uit betrouwbare bron' dat Cocu een ontslag niet erg zou vinden en komt nu met vergelijkbare teksten. "Ze kijken er van op dat ze er nog zitten. Ze zijn zelf ook een beetje verbaasd en wachten al een paar weken tot ze weg kunnen."

"Ik geloof dat ze daar ook heel tevreden mee zouden zijn. Nu moeten ze maandag weer afwachten. Dat is de nieuwe deadline. Er is gezegd dat het afgelopen is als ze in Europa ook een flater slaan. Als ze winnen hebben ze pech, want dan krijgen ze weer een nieuwe kans. Er komt geen eind aan."

Boskamp zag donderdag een uiterst treurige Cocu. "Als je hem van het veld af zag gaan, het was een beetje wanhopig. Zo van: bekijk het maar, ik heb er geen trek meer in. Als je ook naar Erwin (Koeman, red.) kijkt, dan denk je dat die helemaal niet meer met z'n gedachten bij die ploeg zit."

Poll

Gaat Cocu het redden in Turkije?

(1858 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws