LIVE-discussie: Willem II moet Özbiliz missen; Fortuna ongewijzigd

LIVE-discussie: Willem II moet Özbiliz missen; Fortuna ongewijzigd

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 17:45za 22-09-2018 om 17:45

Een week na de eerste competitiezege bij NAC Breda neemt Fortuna Sittard het zaterdagavond in eigen huis op tegen Willem II. Het is het treffen tussen de nummer acht (Willem II) en elf (Fortuna) van de ranglijst.

Willem II moet het in Limburg zonder de geblesseerde Aras Özbiliz stellen. Hij wordt vervangen door Jordy Croux. Verder voert trainer Adrie Koster geen wijzigingen door. Dat betekent dat de Duitser Timon Wellenreuther opnieuw onder de lat staat. Hij krijgt de voorkeur boven Mattijs Branderhorst, die vorig seizoen nog eerste doelman was, maar na een blessure pas op de plaats moet maken.

Voor Driess Sadikki heeft het duel een speciaal tintje. Hij maakte afgelopen zomer de overstap van Fortuna naar Willem II, maar zit bij de Tilburgers voorlopig op de bank. Net als Koster ziet collega Rene Eijer van Fortuna geen reden tot wisselen na de zege op NAC. De aftrap in Sittard is om 18.30 uur.

De opstellingen

Fortuna Sittard: Koselev, Ciranni, Dammers, Ninaj, Ospitalieri, Smeets, El Messaoudi, Diemers, Semedo, Novakovich, Rodriguez

Willem II: Wellenreuther, Dankerlui, Lewis, Heerkens, Palacios, Lieftink, Llonch, Crowley, Croux, Sol, Avdijaj

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws