Enorme opsteker voor Ajax: 'goede hoop' op meespelen trio tijdens PSV-clash

Enorme opsteker voor Ajax: 'goede hoop' op meespelen trio tijdens PSV-clash

22-09-2018 23:10
72

De kans is groot dat Matthijs de Ligt, Klaas-Jan Huntelaar én David Neres zondag tot de wedstrijdselectie van Ajax behoren. Achter de namen van de drie Ajacieden kwam deze week een vraagteken te staan. 

De Ligt miste de Champions League-ontmoeting met AEK Athene. Dinsdag liep de aanvoerder van de Amsterdammers een knieblessure op. Vanaf de tribune zag De Ligt hoe Ajax met 3-0 won van AEK. Tijdens het duel viel Huntelaar geblesseerd uit (hamstring). Neres kreeg te maken met een voetblessure.

Volgens onder meer De Telegraaf en Voetbal International is de kans groot dat het trio kan spelen tegen PSV. Of trainer Erik ten Hag daadwerkelijk het risico neemt om De Ligt, Huntelaar en/of Neres vanaf de eerste minuut te laten beginnen in Eindhoven, is de vraag. Zondagochtend worden de spelers sowieso nog getest. 

Ajax-watcher Freek Jansen meldde zaterdag bij FOX Sports dat Kasper Dolberg ook tot de wedstrijdselectie van Ten Hag zal behoren. Midweeks maakte de Deense spits al zijn rentree tegen AEK. Vrijdagavond kwam hij een helft in actie bij Jong Ajax. 

No Poll