Woede in ADO Den Haag-kleedkamer: 'Het was nog slechter dan tegen PSV'

Woede in ADO Den Haag-kleedkamer: 'Het was nog slechter dan tegen PSV'

23-09-2018 07:28
10

Nasser El Khayati heeft zichzelf met ADO Den Haag gerevancheerd voor de 0-7 nederlaag tegen PSV. De 1-1 bij Vitesse kwam echter niet gemakkelijk tot stand: ADO had voor rust niets in te brengen in het Gelredome en mocht niet klagen dat met slechts met 1-0 achterstond.

Doelpuntenmaker El Khayati was na afloop van de wedstrijd duidelijk in zijn oordeel. "Ik zit hier iets langer dan anderhalf jaar, maar dit was voor mijn gevoel de slechtste eerste helft sinds ik hier ben. Nog slechter dan de tweede helft tegen PSV", liet de gedeeld Eredivisie-topscorer weten aan Omroep West. El Khayati sluit niet uit dat de zeperd tegen de Eindhovenaren nog nadreunde. "Dat kan. We hebben gezegd dat we die wedstrijd moeten vergeten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan bij sommige jongens."

Tijdens de rust van het uitduel in Arnhem zijn de rijen echter gesloten. In de gastenkleedkamer van het Gelredome vielen harde woorden, meent El Khayati. "Een paar spelers waren boos op elkaar. En de trainer (Fons Groenendijk, red.) was ook boos. Meestal is hij rustig, maar vandaag voelde hij goed aan dat hij boos moest worden. Daarna hebben wij een goede tweede helft gespeeld."