'PSG heeft wilde renovatieplannen: Kanté, Rakitic én de Jong op lijstje van vijf'

'PSG heeft wilde renovatieplannen: Kanté, Rakitic én de Jong op lijstje van vijf'

23-09-2018 09:42
31

Paris Saint-Germain wil voor komend seizoen het middenveld renoveren en heeft naar verluidt wilde plannen. Onder meer de WK-finalisten N'Golo Kanté en Ivan Rakitic en Ajax-controleur Frenkie de Jong worden in verband gebracht met de Franse landskampioen.

De Parijzenaars gaan de bijna transfervrije Adrien Rabiot naar alle waarschijnlijkheid kwijtraken en lijken ambitieuze plannen te hebben voor diens opvolging. De club wil volgens het Franse Le10Sport en het Spaanse Mundo Deportivo een nieuwe poging wagen bij Kanté en Rakitic. De middenvelders van Chelsea en FC Barcelona waren ook afgelopen nadrukkelijk in beeld, maar besloten toen om bij hun huidige werkgever te blijven. Volgens MD hebben de Fransen tevergeefs geprobeerd om Rakitic te verleiden met een verdubbeling van zijn Barcelona-salaris.

Ook De Jong, nadrukkelijk begeerd door FC Barcelona, zou op het lijstje van PSG-directeur Antero Henrique staan. De Serviër Sergej Milinkovic-Savic (SS Lazio) wordt eveneens in verband gebracht met PSG, net als de ooit bij Ajax mislukte Slowaak Stanislav Lobotka (Celta de Vigo).