'Op dit moment is het Ajax of niet. Ik heb geen trek in een andere club'

'Op dit moment is het Ajax of niet. Ik heb geen trek in een andere club'

24-09-2018 11:40
83

Frank de Boer staat op dit moment niet open voor een andere Nederlandse ploeg dan Ajax. De werkloze trainer zei dat zondagavond bij Studio Voetbal. Sinds september 2017, toen hij razendsnel ontslagen werd door Crystal Palace, is De Boer (48) clubloos. 

Studio Voetbal-presentator Tom Egbers wilde zondag graag van de oud-verdediger weten of hij een nieuwe klus in de Eredivisie ziet zitten. FC Utrecht, bijvoorbeeld? "In Nederland is het Ajax of niet", luidde het duidelijke antwoord

"Niets ten nadele van andere clubs, maar ik zie mezelf alleen maar trainer zijn van Ajax. Op dit moment heb ik geen trek in een andere club, al kan dat veranderen."

De Boer hoopt na mislukte avonturen bij Palace en - eerder - Internazionale op een nieuwe kans over de grens. "Er zijn wel wat dingen, maar dat is meestal China of Saudi-Arabië. Daar heb ik op dit moment geen zin in. Ik kijk liever naar Spanje of Duitsland. Dat lijkt me interessant. Over een paar weken zal de carrousel wel gaan draaien, als clubs in paniek raken."