Vleugelverdediger gepasseerd door Koeman: 'Nu een goede serie neerzetten'

Vleugelverdediger gepasseerd door Koeman: 'Nu een goede serie neerzetten'

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 13:45ma 24-09-2018 om 13:45

Hans Hateboer gaat er alles aan doen om zich terug te knokken in de selectie van het Nederlands elftal. Tijdens de afgelopen interlandperiode werd de rechtsback van Atalanta Bergamo gepasseerd door bondscoach Ronald Koeman. 

In maart 2018 debuteerde Hateboer in Oranje. Hij kwam in actie tegen Engeland en, enkele maanden later, Italië. "Het was schitterend om mijn debuut te mogen maken in Oranje. Een geweldig moment en de kers op de taart van een uitstekend seizoen", blikt de vleugelverdediger terug met ELF Voetbal

"Ik zal nu eerst weer een goede serie wedstrijden neer moeten zetten om geselecteerd te gaan worden. Daar ga ik natuurlijk wel alles voor doen, want er is niks mooiers dan voor het Nederlands elftal te mogen spelen."

FC Groningen
Hateboer vindt het sneu dat zijn voormalig werkgever FC Groningen zwak presteert in de Eredivisie. Na vijf nederlagen in de eerste zes competitieduels is De Trots van het Noorden hekkensluiter.

"Ik zie nog best veel wedstrijden van ze en heb daarnaast ook nog contact met mensen binnen de club. De resultaten dit seizoen komen voor mij onverwacht, omdat ik denk dat het team goed genoeg is om in de middenmoot mee te spelen. Ik verwacht dan ook niet dat FC Groningen tegen het einde van het seizoen nog steeds tegen degradatie speelt."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws