In het kort: PSV - Ajax breekt FOX-record, oud-captain Kameroen stopt door Seedorf

In het kort: PSV - Ajax breekt FOX-record, oud-captain Kameroen stopt door Seedorf

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 15:04ma 24-09-2018 om 15:04

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

PSV en Ajax breken FOX-record
De topper tussen PSV en Ajax heeft zondag op FOX Sports meer dan één miljoen kijkers getrokken. De teller stokte op 1.076.000 kijkers. Dit is 15.000 kijkers meer dan het vorige record, dat op 15 april tijdens PSV - Ajax werd gevestigd: 1.061.000 kijkers. De wedstrijd was op zowel FOX Sports 1 (909.000 kijkers) en FOX Sports 3 (132.000 kijkers) live te zien. Daarnaast keken 35.000 mensen via de FOX Sports app.
 
De Graafschap accepteert schorsing Serrarens
Fabian Serrarens heeft van de KNVB te horen gekregen dat hij voor drie wedstrijden is geschorst. De aanvaller kreeg in de slotfase van de wedstrijd tegen Heracles Almelo (4-0 nederlaag, red.) een rode kaart voor een flinke charge op Lerin Duarte. De Graafschap gaat niet in beroep tegen de schorsing. Serrarens mist hierdoor de bekerwedstijd tegen VVSB en ontbreekt ook tegen Willem II en sc Heerenveen. Op 21 oktober kan hij zijn rentree maken tegen Fortuna Sittard.
 

Oud-captain Moukandjo stopt door Seedorf
Benjamin Moukandjo kan zich niet vinden in het beleid van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert bij Kameroen en stelt zich niet langer beschikbaar voor de nationale ploeg. Seedorf en Kluivert roepen geen spelers uit de Chinese competitie op. Dit is bij de 29-jarige Moukandjo in het verkeerde keelgat geschoten. De speler van Beijing Renhe spreekt over een gebrek aan respect. "Het is geen goed argument om spelers niet op te roepen vanwege een zogenaamd gebrek aan weerstand. Mijn huidige vorm had eerst door de bondscoach moeten worden beoordeeld."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws