PSV-aankoop neemt 'wraak' op Ajax na 8-0 nederlaag: Rollen omgedraaid

PSV-aankoop neemt 'wraak' op Ajax na 8-0 nederlaag: "Rollen omgedraaid"

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 17:13ma 24-09-2018 om 17:13

Angelino geniet met volle teugen van zijn eerste maanden in het rood-wit van PSV. De Spaanse linksback voelt zich als een vis in het water in Eindhoven. Zondagmiddag was Angelino één van de uitblinkers tijdens de indrukwekkenden thuiszege op Ajax (3-0). 

"De trainer en de hele staf heeft me sinds het begin van dit seizoen het vertrouwen gegeven. Ik mag en kan mezelf laten zien. Vandaag maakte ik op een gegeven moment wat foutjes,  maar een deel van het team rent dan direct terug en lost het op. Elke keer als we de bal verliezen, willen we hem meteen terug", aldus de linkspoot in gesprek met het Eindhovens Dagblad

Vorig seizoen droeg Angelino nog het shirt van NAC Breda. In het Rat Verlegh werden hij en zijn collega's toen met 8-0 vernederd door Ajax. "Het is mooi dat de rollen nu omgedraaid zijn. Dat ik nu bij PSV speel, heb ik ook aan de fans en mensen die bij NAC werken te danken."

"Zij gaven me steeds het vertrouwen, op een moment dat nog niet duidelijk is welke kant mijn carrière uit zou gaan. Dat zal ik nooit vergeten. Nu voel ik hier hetzelfde. Dit publiek tijdens PSV-Ajax was echt fantastisch."

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws