Berghuis 'moet naar Specsavers' en heeft 'schoppen onder kont' nodig: Een paar

Berghuis 'moet naar Specsavers' en heeft 'schoppen onder kont' nodig: "Een paar"

24-09-2018 19:26
20

Rob Jacobs looft Robin van Persie en is kritisch op Steven Berghuis. Van Persie is volgens de oud-trainer van Feyenoord onmisbaar en Berghuis kwam in aanmerking voor een bezoekje aan Specsavers.

"Wie moet hem anders maken?", vertelt Jacobs over de 1-0 van Feyenoord op FC Utrecht bij FC Rijnmond. "Zonder hem staan ze in de middenmoot. Duizend procent. Ze staan gewoon derde, gelijk met Ajax. Laten we dat vooral benadrukken. Er zijn toch mensen in het elftal die zwaar onder hun niveau voetballen."

Jacobs vindt dat Berghuis een schop onder zijn kont nodig heeft. "Niet een, maar een paar", zegt Jacobs, die vervolgens reageert op de theatrale val van de Feyenoorder. "Dat is zo dom en kinderachtig. Het is allemaal maar opvallen, maar op een negatieve manier. Hij gaf de bal in het begin al zo aan de tegenstander. Ik dacht: moet hij naar Specsavers? Het is echt niet te geloven, zoveel balverlies..Hij ziet de combinatie met Van Persie niet. Het was altijd een ideaal duo."

Ook Jordy Clasie krijgt huiswerk mee. "Hij moet gewoon lekker dicht bij Botteghin en Van der Heijden spelen. Laat Clasie met de punt naar achter spelen en van daaruit de middenvelders aan het werk zetten."