Kieft trapt op de rem: Het is niet dat hier het nieuwe wereldwonder staat ofzo

Kieft trapt op de rem: "Het is niet dat hier het nieuwe wereldwonder staat ofzo"

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 19:43ma 24-09-2018 om 19:43

De titelstrijd is gespeeld, stelt Aad de Mos. De Eredivisie is pas zes wedstrijden onderweg, maar Ajax gaat de achterstand van vijf punten op PSV niet meer inhalen, verwacht de analist.

"Ga het maar inhalen. Ze gaan het niet meer inhalen, denk ik", zei De Mos zondagavond bij Rondo van Ziggo Sport. De Mos is benieuwd naar wat er in het hoofd van de trainer Van Bommel omgaat. "Als je in het hoofd kijkt van die Van Bommel, dan denk je toch: hoe denkt die vent? Zo zat ik op de bank ook."

De Mos brengt de spelerscarrière van Van Bommel ter sprake. "Hij heeft zelf aanvallend voetbal gespeeld bij Barcelona en Bayern München, maar hij zat ook bij Milan. Die combinatie zit er toch wel in. Dat voerden ze perfect uit", aldus De Mos. 

Van Bommel krijgt veel complimenten, maar dat vindt Wim Kieft 'een beetje overdreven'. "Ik vind het allemaal wel een beetje overdreven hoor. Cocu is ook jarenlang kampioen geworden en die spelers hebben ook een bepaalde inbreng, dus het is niet dat hier het nieuwe wereldwonder staat ofzo."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Ajax de achterstand nog goedmaken?

(4927 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws