Amateurs kijken uit naar Ajax: 'Haagse bluf: wat heeft Ajax hier te halen dan?'

Amateurs kijken uit naar Ajax: 'Haagse bluf: wat heeft Ajax hier te halen dan?'

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 23:30ma 24-09-2018 om 23:30

De amateurs van Te Werve kijken reikhalzend uit naar de bekerconfrontatie tegen Ajax. De tweedeklasser uit Rijswijk hoopt stiekem dat de Amsterdammers aangeslagen uit de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen PSV zijn gekomen.

Trainer Huib van Oostrom Soede haalt de woorden van PSV-collega Mark van Bommel aan. "Wij hebben geen plan B, want dat is alleen maar verdedigen en terugzakken. Als je een goed plan hebt, moet je dat ook tweehonderd procent goed uitvoeren, zelfs tegen Ajax. Misschien valt er wat te halen in de standaardsituaties", laat hij weten aan FOX Sports."Dit is once in a lifetime en je moet gewoon alles geven."

Van Oostrom Soedde hoopt op Haagse bluf bij zijn spelers. "De meesten bij ons zijn Haagse jongens en ik ben een Haagse trainer. Dan moeten wij zoiets uitstralen van: wat heeft Ajax hier te halen dan?" De trainer deelt alvast zijn tactische plannen. "De eerste vijf minuten zullen wij ons eigen spelletje spelen, heel aanvallend. Overrompelen? Jawel, beetje Haagse bluf, waarom niet?", lacht Van Oostrom Soede.

Te Werve en Ajax zullen woensdagavond om 20.45 uur aftrappen. De bekerwedstrijd wordt vanwege veiligheidsredenen in Noordwijk gespeeld.

Lees meer over: KNVB beker Ajax

Poll

Maakt Te Werve kans op een stunt tegen Ajax?

(753 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws