Feyenoord-opmerking Levchenko valt slecht: Lekker bij z'n Koblenko'tje blijven

Feyenoord-opmerking Levchenko valt slecht: "Lekker bij z'n Koblenko'tje blijven"

25-09-2018 06:50
41

Rob Jacobs ziet het huidige spel van Feyenoord met lede ogen aan. De oud-trainer van de Rotterdammers wordt niet bepaald warm van de manier waarop de ploeg van Giovanni van Bronckhorst voetbalt. Jacobs ziet weinig structuur in het spel van Feyenoord.

"Bij Feyenoord zie je niets. Je ziet geen combinaties", zegt Jacobs bij FC Rijnmond. "Het is het beste veld van Europa. Ik heb daar weer met open ogen naar zitten kijken. Als je daar een bal verkeerd speelt moet je eruit. Dan moet je gewisseld worden. Ik zie geen patronen, niets."

Evgeniy Levchenko zei vorige week bij Studio Voetbal dat Feyenoord in zijn ogen niet fit is. "Het is mij opgevallen dat ze gewoon niet doordrukten", doelde hij het op het duel met AZ. "Misschien had dat te maken met AZ, maar het gevoel dat Feyenoord niet helemaal fris en fit is heb ik heel sterk."

Met die uitspraak kan Jacobs weinig. Hij haalt hard uit. "Die Levchenko had het over dat Feyenoord niet fit was. Waar die man over durft te praten..Hij is wél fit, want hij is met Victoria Koblenko getrouwd. Dan moet je fit zijn. Dat zou ik ook zijn. Hij moet niet over Feyenoord beginnen. Hij moet lekker bij z'n Koblenko'tje fit blijven."

No Poll