'Als Sánchez niet verbetert, zou ik hem proberen te slijten als United'

'Als Sánchez niet verbetert, zou ik hem proberen te slijten als United'

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 08:10di 25-09-2018 om 08:10

Alexis Sánchez is geen schim van de speler die hij bij Arsenal was. De voormalig Engelse internationals Ian Wright en Chris Sutton denken dat het tijdperk van de Chileen bij Manchester United wel eens sneller voorbij kan zijn dan verwacht.

Sánchez maakte in januari in een spelersruil met Henrikh Mkhitaryan de overstap naar Old Trafford, waar hij de lieve som van 435 duizend euro per week verdient. "Als ik een zakenman was, zou ik de rest van het seizoen kijken hoe het gaat en hem daarna proberen te slijten", zegt Wright tegen de BBC. "Dat komt door zijn salaris."

"Als ik United was en ik had geld voor hem betaald, dan zou ik nu denken: hoe kunnen we dat terugkrijgen? Sánchez zal salaris moeten inleveren als hij bij een andere club tekent. Niemand zal zo veel voor hem willen betalen als je ziet hoe hij nu speelt." Na vijf Premier League-optredens dit seizoen staat de teller van de 29-jarige aanvaller op één assist.

"Hij rechtvaardigt geen plaats in het team als je weet dat Anthony Martial en Marcus Rashford wachten op een kans", aldus Wright. "Hij zal zijn vorm snel moeten vinden." Daar is Sutton het mee eens. Hij ziet een gebrek aan vertrouwen. "Hij probeert het, maar het lukt niet. Het lijkt alsof hij het gewicht van de wereld op zijn schouders draagt."

"Bij Arsenal speelde hij vrij en met een glimlach. Dat zie ik nu niet", besluit Sutton.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Past Sanchez bij United?

(3068 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws