Feyenoord heeft De Vrij-miljoen uit Rome binnen, maar wil meer: Ook het restant

Feyenoord heeft De Vrij-miljoen uit Rome binnen, maar wil meer: "Ook het restant"

25-09-2018 10:31
75

Feyenoord is nog steeds in de slag met SS Lazio over de transfersom van Stefan de Vrij, meldt het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. De stadionclub wacht nog steeds op de helft van de beloofde twee miljoen en heeft het sporttribunaal CAS ingeschakeld.

De Vrij verruilde Feyenoord in 2014 voor Lazio, dat zeven miljoen euro over had voor de verdediger en dat bedrag in termijnen wilde betalen. Feyenoord wacht nog altijd op twee miljoen euro, maar Lazio claimt dat het dit bedrag al overgemaakt heeft. De Italianen zijn vermoedelijk het slachtoffer geworden van een phishing mail, verstuurd door internetoplichters die zich uitgaven voor vertegenwoordigers van Feyenoord.

Volgens het AD heeft Feyenoord na bemiddeling van het CAS inmiddels één miljoen euro ontvangen vanuit Rome. De Rotterdammers willen echter ook de rest van het bedrag. "Feyenoord is bezig met verdere maatregelen en verhaalsacties om ook het restant te innen", bevestigt persvoorlichter Raymond Salomon. "In het belang van het laatste doet Feyenoord hierover verder geen mededelingen."