'De laatste keer dat ik PSV trof, wonnen we met 5-0. Had ook niemand verwacht'

'De laatste keer dat ik PSV trof, wonnen we met 5-0. Had ook niemand verwacht'

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 11:59di 25-09-2018 om 11:59

Excelsior Maassluis kijkt reikhalzend uit naar de bekerwedstrijd tegen PSV. De nummer acht van de Tweede Divisie, die dit jaar zijn honderdjarige jubileum viert, hoopt stiekem op een stuntje tegen de Eredivisie-koploper en regerend landskampioen.

Aanvaller Daan Blij kan niet wachten totdat het woensdagavond 18.30 uur is. "Dit is een wedstrijd en een affiche waar je als amateurclub alleen maar op kan hopen", laat de oud-speler van Feyenoord en Excelsior weten aan het Algemeen Dagblad. "Ik hoop dat we lang de nul kunnen houden en dat er dan iets magisch gebeurt. Er zijn weleens eerder sprookjes uitgekomen, dus wie weet."

Trainer Dogan Corneille (foto) denkt niet dat PSV met zijn sterkste opstelling zal spelen, maar verwacht desondanks een zware dobber. "Welke spelers ze ook opstellen, het is allemaal ver boven tweede-divisieniveau." Corneille put echter hoop uit zijn laatste confrontatie met de Eindhovenaren. "Dat was met Willem II (Corneille was vorig seizoen assistent-trainer in Tilburg, red.) en die wedstrijd wonnen we met 5-0. Dat had ook niemand verwacht en dromen mag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws