'Bom gebarsten tussen Mourinho en Pogba: aanvoerdersband Fransman afgepakt'

'Bom gebarsten tussen Mourinho en Pogba: aanvoerdersband Fransman afgepakt'

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 19:18di 25-09-2018 om 19:18

Het is helemaal mis tussen manager José Mourinho en Paul Pogba bij Manchester United. Dat melden diverse goed ingevoerde Engelse media dinsdagavond, waaronder The Manchester Evening News en de BBC.

Mourinho is woedend over de kritiek van Pogba na het gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers (1-1) afgelopen weekend. De Fransman hekelde de defensieve speelwijze van United op het eigen Old Trafford. De Portugees heeft Pogba per direct de aanvoerdersband afgenomen en hem verteld dat hij die nooit meer zal dragen zolang hij aan het roer staat bij de club.

Mourinho lichtte dinsdag tijdens de training ook de selectie van United in. Zijn beslissing brengt de toekomst van de 25-jarige middenvelder bij United verder in gevaar. Hij werd afgelopen zomer al nadrukkelijk gelinkt aan FC Barcelona en Juventus. Tevens vertelde Manchester City-manager Pep Guardiola in april al dat zaakwaarnemer Mino Raiola Pogba bij hem had aangeboden.

De relatie tussen Pogba en Mourinho is al sinds eind januari fragiel te noemen, nadat de manager zijn sterspeler slachtofferde in de topper tegen Tottenham Hotspur. Drie dagen later tegen Huddersfield werd Pogba helemaal gepasseerd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws