'Als je met 0-4 van PSV verliest, betekent dit dat je met 1-0 van Ajax verliest'

'Als je met 0-4 van PSV verliest, betekent dit dat je met 1-0 van Ajax verliest'

Gepubliceerd: woensdag 26 september 2018 om 21:09wo 26-09-2018 om 21:09

Excelsior Maassluis-trainer Dogan Corneille toonde zich realistisch na afloop van de bekerwedstrijd tegen PSV. De Eredivisie-koploper speelde met elf andere spelers dan tegen Ajax, maar won zonder buitensporige moeite met 0-4 van de amateurs.

"Ja, dat wordt geen Europees voetbal", lacht Corneille als een boer met kiepsijn in gesprek met FOX Sports. "Ik heb de hele tijd gedacht dat er iets te halen viel, totdat het 0-2 werd (Trent Sainsbury scoorde vlak voor rust met een kopbal, red.). Dan komen er extra gaten op het veld en die vinden ze wel. Ik denk dat ze nog rustig aan hebben gedaan."

De 44-jarige oud-prof kon de wedstrijdspanning al gauw van zich afzetten en genieten van de ambiance op Sportpark Dijkpolder. "Ik keek om me heen en zag iedereen vrolijk zijn. Zo veel mensen hebben hier moeite voor gedaan om voor feest te zorgen. Wij hebben zeker wel genoten." Corneille kan ook prima leven met de uiteindelijke 0-4 nederlaag. "Als je met 0-4 verliest, betekent dit dat je met 1-0 van Ajax verliest."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is PSV favoriet om de beker te winnen?

Ja
51%
Nee
49%
(1164 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws