'Het is een droom om in de Eredivisie mijn debuut te maken voor Ajax'

'Het is een droom om in de Eredivisie mijn debuut te maken voor Ajax'

27-09-2018 10:35
65

Perr Schuurs maakte woensdag zijn debuut voor Ajax in de bekerwedstrijd tegen Te Werve (0-7). Hij is blij met zijn ontwikkeling tot nu toe en hoopt binnenkort zijn eerste Eredivisie-minuten te mogen maken.

"Ik ben superblij en trots dat ik in dit rijtje sta om mijn debuut te maken bij Ajax", aldus Schuurs bij Veronica Inside. "Hopelijk kan ik dit doorpakken. Als ik het niet goed zou doen had ik vandaag mijn debuut niet gemaakt. Maar ik denk dat de trainers tevreden zijn over mij en dat dit een beloning is voor de afgelopen maanden."

Het was voor Schuurs wel een heel verschil met de wedstrijden die hij speelt voor Jong Ajax. "Het is heel anders om te spelen op amateurterrein. Het licht was niet heel best en het veld ook niet, maar uiteindelijk moet je natuurlijk gewoon winnen en zorgen dat iedereen hier fit uit komt."

Aankomende zaterdag speelt Ajax tegen Fortuna Sittard. "Dat is een bijzondere wedstrijd voor mij, het zou heel speciaal zijn als ik er dan bij zit. Het is een droom om in de Eredivisie mijn debuut te maken", besluit de verdediger, die afgelopen zomer definitief de overstapte maakte naar Ajax.