Leganés-doelman hekelt spelers Barça: 'Niemand kwam ons na afloop feliciteren'

Leganés-doelman hekelt spelers Barça: 'Niemand kwam ons na afloop feliciteren'

27-09-2018 11:28
34

Barcelona-coach Ernesto Valverde begrijpt niet waarom zijn ploeg sinds de 4-0 zege op PSV in de Champions League slecht presteert. Woensdagavond werd er met 2-1 verloren op bezoek bij hekkensluiter Leganés. De spelers van Barcelona dropen na afloop snel af naar de kleedkamer.

"Ik kan dit resultaat niet uitleggen", zei Valverde na de verrassende nederlaag. "We maken geen makkelijke fase door en hadden dit niet verwacht. We moeten er rekening mee houden dat deze dingen kunnen gebeuren en moeten ervoor zorgen dat we de situatie omdraaien. Tegen Leganés hadden we moeite om tot kansen te komen."

Zaterdag krijgt de ploeg van Valverde de kans om weer een wedstrijd te winnen, als er in Camp Nou gespeeld wordt tegen Athletic Bilbao. "Het wordt een belangrijke wedstrijd voor het oog van onze eigen fans. We moeten ons herpakken en hebben daarbij de hulp van iedereen hard nodig."

De uitblinkende doelman Iván Cuéllar van Leganés was na afloop van de wedstrijd teleurgesteld in de spelers van Barcelona. "Ik hou ervan als mensen die gewend zijn veel te winnen hun verlies accepteren en de tegenstander feliciteren. Niemand van ons is gefeliciteerd en dat pleit niet voor ze", merkte hij na de wedstrijd op.