We hebben al twee jaar achter elkaar de pech dat we Feyenoord-uit loten

"We hebben al twee jaar achter elkaar de pech dat we Feyenoord-uit loten"

27-09-2018 16:23
61

Fons Groenendijk hoopt na de simpele overwinning op OJC Rosmalen (0-6) in de eerste ronde van de KNVB Beker op een gunstige loting. De laatste jaren zat het niet mee.

Groenendijk was allereerst te spreken over de eenvoudige zege op Rosmalen, dat uitkomt in de Derde Divisie. In het verleden was  de eerste ronde wel eens een obstakel voor de Hagenaars. Zo werd er in 2015 nog verloren van de amateurclub sc Genemuiden. Groenendijk is blij dat zijn mannen zich niet hebben laten verrassen. "Het is mij in het verleden ook wel eens overkomen, dat is een vervelend gevoel", laat hij weten aan Omroep West.

Groenendijk hoopt dat zijn team het goede gevoel meeneemt naar de volgende wedstrijden. Het doel: ver komen in de beker. "Met een goede loting zouden we ver kunnen komen, je weet het natuurlijk nooit in het bekertoernooi." Op de vraag wat een ideale loting zou zijn is Groenendijk duidelijk: "Voorkomen dat je een topclub-uit loot. We hebben al twee jaar achter elkaar de pech dat we Feyenoord-uit loten. Dat willen we niet. Je kan een keer winnen daar, maar dat gebeurt in principe niet al te vaak."