'Ronaldo vroeg slachtoffer om orale seks en sleurde haar de slaapkamer in'

'Ronaldo vroeg slachtoffer om orale seks en sleurde haar de slaapkamer in'

Gepubliceerd: zaterdag 29 september 2018 om 14:56za 29-09-2018 om 14:56

Het Duitse tijdschrift Der Spiegel heeft alle details geopenbaard van de rechtszaak die de Amerikaanse Kathryn Mayorga tegen Cristiano Ronaldo heeft aangespannen. De 34-jarige vrouw claimt dat ze in 2009 door de Portugese superster is verkracht.

Mayorga ontmoette Ronaldo destijds in Las Vegas, waarna de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar haar met een grote groep anderen uitnodigde in zijn penthouse, zo valt te lezen in het PDF-bestand met de aanklacht, online gepubliceerd door Der Spiegel. Ronaldo nodigde Mayorga uit om plaats te nemen in zijn jacuzzi, maar de vrouw weigerde omdat ze geen bikini bij zich had. Ronaldo bood haar vervolgens een t-shirt en een sportbroekje aan.

Volgens Mayorga drong Ronaldo vervolgens de badkamer binnen, terwijl zij zich omkleedde. De Portugees zou zijn penis, in erectie, hebben laten zien en gevraagd hebben of de vrouw hem oraal wilde bevredigen. Toen zij dit weigerde en probeerde om het penthouse te verlaten, zou ze door Ronaldo de slaapkamer in gesleurd zijn en anaal verkracht zijn, terwijl ze zich schreeuwend verzette tegen de daad.

Het slachtoffer stelt dat 'gentleman' na afloop van het incident spijt betuigde en dat ze zonder verdere problemen de slaapkamer kon verlaten. Mayorga bleef echter last houden van fysieke pijn en mentale problemen, zoals depressies en post-traumatische stressstoornissen. De Amerikaanse deed onlangs voor het eerst haar verhaal in gesprek met Der Spiegel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws