'Terry gaat toch stoppen en kan negen ton opstrijken bij oude liefde Chelsea'

'Terry gaat toch stoppen en kan negen ton opstrijken bij oude liefde Chelsea'

Gepubliceerd: zondag 30 september 2018 om 08:18zo 30-09-2018 om 08:18

John Terry staat aan de vooravond van zijn rentree bij Chelsea, meldt The Sun. De 37-jarige oud-aanvoerder van The Blues kan bij zijn oude liefde aan de slag als trainer van het O23-elftal.

Terry vertrok afgelopen zomer bij Aston Villa en leek zijn spelerscarrière te vervolgen bij Spartak Moskou. Die verrassende move vond op het laatste moment echter geen doorgang, omdat de familie Terry het niet zag zitten om naar Rusland te verhuizen. Volgens The Sun is Terry in de tussentijd benaderd door Chelsea-manager Maurizio Sarri om in de jeugdopleiding aan de slag te gaan. Hoewel de 76-voudig Engels international nog graag door wil als speler, heeft hij naar verluidt al een mondeling akkoord bereikt met Chelsea.

De club zoekt een trainer voor het O23-elftal na het vertrek van Jody Morris, die nu bij Derby County fungeert als assistent van Frank Lampard (beiden hebben met Terry bij Chelsea gespeeld, red.). Zodra Terry over de benodigde papieren beschikt, kan hij bij The Blues aan de slag en mag hij naar verluidt een jaarsalaris van liefst negen ton incasseren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws