Trekken, duwen en schreeuwen bij NAC - PSV: Dat begrijp ik nooit zo

Trekken, duwen en schreeuwen bij NAC - PSV: "Dat begrijp ik nooit zo"

30-09-2018 15:39
20

PSV won zaterdagavond met 0-2 bij NAC Breda, maar na afloop ging het vooral over de vermeende handsbal van Nick Viergever. De verdediger keek vooral op van de commotie ná dat moment.

Na het momentje van Viergever kwam het tot een opstootje, waarbij spelers van NAC en PSV zich niet onbetuigd lieten. De verdediger vond dat onnodig. "Dat begrijp ik nooit zo", reageert hij in gesprek met Voetbal Inside. "De scheids maakt een beslissing en dan kan je wel gaan trekken en schreeuwen en natúúrlijk kan je er wat van zeggen, maar je moet wel jezelf blijven en rustig blijven."

Viergever kijkt met een goed gevoel terug op de zege in Breda. "Dit is gewoon weer belangrijk. We houden de nul, maken twee goals en je ziet een hecht team. Dat is mooi om te zien, omdat we al zoveel wedstrijden hebben gespeeld." Woensdag komt Internazionale naar Eindhoven. "De eerste keer thuis in de Champions League, volle bak... We gaan er een mooie wedstrijd van maken. De sfeer zit er goed in de laatste wedstrijden. Tegen Ajax was het ook top."

Lees ook: Viergever zorgt voor spraakmakend moment: 'Op een gegeven moment wel duidelijk'