In het kort: Eerste AC Milan-zege in maand tijd, scheidsrechter Ajax bekend

30-09-2018 22:36
1

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Eerste zege AC Milan in maand tijd
AC Milan heeft voor het eerst in een maand tijd weer een competitieduel gewonnen. Het uitduel met Sassuolo werd met ruime cijfers gewonnen: 1-4. Bij Milan was Suso de grote uitblinker. De Spanjaard was in de eerste helft al een paar keer dicht bij een goal, maar het was Franck Kessie die na 39 minuten de trekker overhaalde. De Ivoriaan stak het hele veld over en haalde vanaf de rand van de zestien uit.

Na rust scoorde Suso twee keer. De aanvaller zorgde na vijftig minuten spelen voor de 0-2. Tien minuten later leek Samuel Castillejo het duel te beslissen, maar voormalig sc Heerenveen-speler Filip Djuricic maakte het met de 1-3 toch weer spannend. Suso gooide het duel in de blessuretijd definitief in het slot.

Scheidsrechter Bayern - Ajax bekend
Het duel tussen Bayern München en Ajax staat onder leiding van de Tsjechische scheidsrechter Pavel Královec. Královec floot twee keer eerder een Europees duel van de Amsterdammers: op 4 december 2012 in het met 4-1 verloren duel met Real Madrid en in het met 2-1 gewonnen duel met FC Barcelona van 26 november 2013.