'Bayern München-trainer past opstelling aan: drie nieuwe namen tegen Ajax'

'Bayern München-trainer past opstelling aan: drie nieuwe namen tegen Ajax'

01-10-2018 17:39
65

Bayern München-trainer Niko Kovac gaat zijn opstelling op meerdere plaatsen wijzigen voor het Champions League-duel met Ajax. Volgens onder meer Kicker zit onder meer James Rodriguez dinsdagavond op de bank.

Afgelopen vrijdag stond de Colombiaanse stilist nog in de basis de regerend kampioen. Op bezoek bij Hertha BSC verloor Bayern met 2-0. James is niet de enige speler die zijn basisplaats kwijtraakt. Mats Hummels, in Berlijn op de bank, neemt zo goed als zeker de plek in van Niklas Süle. 

Renato Sanches stond tot verrassing van velen in de basis tegen Hertha. Kicker vermoedt dat de Portugese middenvelder zijn plek verliest aan routinier Javi Martinez. In de aanval kiest Kovac verder voor de vertrouwde namen: Thomas Müller, Franck Ribéry, Arjen Robben en Robert Lewandowski. 

Sinds afgelopen weekend is Bayern koploper-af in de Bundesliga. Borussia Dortmund heeft na zes competitierondes één punt meer. 

Vermoedelijke opstelling Bayern: Neuer, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Javi Martinez, Thiago, Robben, Müller, Ribéry en Lewandowski